Plastische Chirurgie


plastische chirurgie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Plastische Chirurgie
De Kliniekbemiddelaar
Veel klinieken kunnen meer capaciteit aan, omdat mensen door de recessie grote uitgaven uitstellen. De missie van de Kliniekbemiddelaar is om deze prijsbewuste mensen en de klinieken met elkaar in contact te brengen. Daarnaast houdt de Kliniekbemiddelaar zich bezig met het geven van voorlichting en het doorverwijzen van cliŽnten naar de juiste instanties. U kunt vervolgens zelf een afweging maken welke kliniek u de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt. Wij stimuleren u om een weloverwogen beslissing te nemen.
http://www.kliniekbemiddelaar.nl/

Drs.r.de Blecourt
Drs.r.de Blecourt
http://www.blecourt.nl

Kliniek
Informatie en links over klinieken vind je natuurlijk bij kliniekprijzen.nl
http://www.kliniekprijzen.nl

Middelweerd
(a) welkom op de site van dr. m.j. middelweerd, specialist op het gebied van plastische aangezichtschirurgie en vanaf 1989 verder gespecialiseerd in de plastische chirurgie van neus, oren en aangezicht tijdens een fellowship bij prof. dr r. meijer, plastisch chirurg in lausanne en prof. dr c. walter, plastisch chirurg in heiden, zwitserland.
http://www.middelweerd.nl

Ooglidcorrectie Dr; Ron van Raath
Dr. Ron van Raath is een Nederlands plastisch chirurg en een zeer ervaren specialist op het gebied van de esthetische plastische chirurgie in Europa. Binnen deze vorm van plastische chirurgie is er een belangrijke plaats weggelegd voor ooglidcorrecties. Mede door de nu reeds 12Ĺ ervaring met perfect uitgevoerde ooglidcorrecties loopt u geen enkel risico.
http://www.ooglid-correcties.com/

Plastisch Chirurgen Ned.
A very detailed and a very useful site with extremely interesting plastic surgery links collection.
http://www.nvpc.nl

Timmenga
Timmenga
http://www.timmenga.com

Gerelateerd
 • 'Anastacia slachtoffer van mislukte lipcorrectie'
  De wereldberoemde Amerikaanse zangeres Anastacia lijkt het slachtoffer te zijn geworden van een mislukte ..., lees meer op Kanaal Show
 • Verbod op plastische chirurgie bij dieren in BraziliŽ
  Rio de Janeiro, waar plastische chirurgie enorm populair is, heeft een wet aangenomen waarmee plastische chirurgie voor dieren (bv couperen) verboden wordt.
 • Kylie Jenner ontkent plastische chirurgie
  Kylie Jenner rekent eindelijk af met de geruchten over plastische chirurgie. Ze kwam de afgelopen weken in opspraak door foto's op haar social media waarop haar lippen steeds groter leken te worden.
 • Tweede deel Radarreportage: vergoeding van medisch noodzak..
  Maandag in 'Radar' het vervolg op een eerdere uitzending over de vergoeding van medisch noodzakelijke plastische chirurgie. De meeste mensen gaan ervan uit dat alle medisch noodzakelijke zorg vanuit de basisverzekering wordt vergoed. Maar als het om plastische chirurgie gaat, zijn patiŽnten aan de goden overgeleverd.
 • Man betaalt fortuin om op Madonna te lijken
  LOS ANGELES - Sommige mensen gaan wel heel ver om op hun favoriete Hollywood-ster te lijken. Adam Daniel Guerra, een 31-jarige artiest en imitator, heeft bijna 70.000 euro uitgeven aan plastische chirurgie om als Madonna door het leven te gaan.

 • Privacybeleid