Plastische Chirurgie


plastische chirurgie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Plastische Chirurgie
De Kliniekbemiddelaar
Veel klinieken kunnen meer capaciteit aan, omdat mensen door de recessie grote uitgaven uitstellen. De missie van de Kliniekbemiddelaar is om deze prijsbewuste mensen en de klinieken met elkaar in contact te brengen. Daarnaast houdt de Kliniekbemiddelaar zich bezig met het geven van voorlichting en het doorverwijzen van cliŽnten naar de juiste instanties. U kunt vervolgens zelf een afweging maken welke kliniek u de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt. Wij stimuleren u om een weloverwogen beslissing te nemen.
http://www.kliniekbemiddelaar.nl/

Drs.r.de Blecourt
Drs.r.de Blecourt
http://www.blecourt.nl

Kliniek
Informatie en links over klinieken vind je natuurlijk bij kliniekprijzen.nl
http://www.kliniekprijzen.nl

Middelweerd
(a) welkom op de site van dr. m.j. middelweerd, specialist op het gebied van plastische aangezichtschirurgie en vanaf 1989 verder gespecialiseerd in de plastische chirurgie van neus, oren en aangezicht tijdens een fellowship bij prof. dr r. meijer, plastisch chirurg in lausanne en prof. dr c. walter, plastisch chirurg in heiden, zwitserland.
http://www.middelweerd.nl

Ooglidcorrectie Dr; Ron van Raath
Dr. Ron van Raath is een Nederlands plastisch chirurg en een zeer ervaren specialist op het gebied van de esthetische plastische chirurgie in Europa. Binnen deze vorm van plastische chirurgie is er een belangrijke plaats weggelegd voor ooglidcorrecties. Mede door de nu reeds 12Ĺ ervaring met perfect uitgevoerde ooglidcorrecties loopt u geen enkel risico.
http://www.ooglid-correcties.com/

Plastisch Chirurgen Ned.
A very detailed and a very useful site with extremely interesting plastic surgery links collection.
http://www.nvpc.nl

Timmenga
Timmenga
http://www.timmenga.com

Gerelateerd
 • App voor Kim Kardashian-billen
  De voluptueuze bilpartij van Kim Kardashian behoort binnenkort voor elke vrouw tot de mogelijkheden als ..., lees meer op Kanaal Showbizz
 • Schrijver Bart Chabot uit Den Haag brengt tweede roman uit..
  Omroep West is de regionale omroep voor het noorden van de provincie Zuid-Holland, actief op radio, televisie en internet.
 • SHOCKING: Plastische chirurgie is mega populair in Zuid Ko..
  SHOCKING: Plastische chirurgie is mega populair in Zuid Korea
 • 'Liever cosmetische chirurgie dan dieet en sport'
  Een meerderheid van de vrouwen stapt liever naar de plastisch chirurg om iets aan haar figuur te laten doen dan dat ze gaat sporten of gezonder gaat eten. Dat blijkt uit een nieuw Brits onderzoek.
 • De meest gewilde sterrenlooks bij plastische chirurgie
  In de Verenigde Staten zijn de looks van Jennifer Aniston en Hugh Jackman het populairst als het op ..., lees meer op Kanaal Gezond

 • Privacybeleid