Plastische Chirurgie


plastische chirurgie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Plastische Chirurgie
De Kliniekbemiddelaar
Veel klinieken kunnen meer capaciteit aan, omdat mensen door de recessie grote uitgaven uitstellen. De missie van de Kliniekbemiddelaar is om deze prijsbewuste mensen en de klinieken met elkaar in contact te brengen. Daarnaast houdt de Kliniekbemiddelaar zich bezig met het geven van voorlichting en het doorverwijzen van cliënten naar de juiste instanties. U kunt vervolgens zelf een afweging maken welke kliniek u de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt. Wij stimuleren u om een weloverwogen beslissing te nemen.
http://www.kliniekbemiddelaar.nl/

Drs.r.de Blecourt
Drs.r.de Blecourt
http://www.blecourt.nl

Kliniek
Informatie en links over klinieken vind je natuurlijk bij kliniekprijzen.nl
http://www.kliniekprijzen.nl

Middelweerd
(a) welkom op de site van dr. m.j. middelweerd, specialist op het gebied van plastische aangezichtschirurgie en vanaf 1989 verder gespecialiseerd in de plastische chirurgie van neus, oren en aangezicht tijdens een fellowship bij prof. dr r. meijer, plastisch chirurg in lausanne en prof. dr c. walter, plastisch chirurg in heiden, zwitserland.
http://www.middelweerd.nl

Ooglidcorrectie Dr; Ron van Raath
Dr. Ron van Raath is een Nederlands plastisch chirurg en een zeer ervaren specialist op het gebied van de esthetische plastische chirurgie in Europa. Binnen deze vorm van plastische chirurgie is er een belangrijke plaats weggelegd voor ooglidcorrecties. Mede door de nu reeds 12½ ervaring met perfect uitgevoerde ooglidcorrecties loopt u geen enkel risico.
http://www.ooglid-correcties.com/

Plastisch Chirurgen Ned.
A very detailed and a very useful site with extremely interesting plastic surgery links collection.
http://www.nvpc.nl

Timmenga
Timmenga
http://www.timmenga.com

Gerelateerd
 • Vrouwen moeten plastische chirurgie ondergaan na beet van ..
  Twee vrouwen zijn in Frankrijk in het ziekenhuis opgenomen nadat ze gebeten waren door een spin in de toeristische Languedoc-Roussillon-streek.
 • Zo gek is plastische chirurgie in Zuid-Korea
  In Zuid-Korea laat één op de vier vrouwen aan haar uiterlijk sleutelen. De nieuwste trend? Vrouwen willen hun hoofdhaar steeds vaker in de schaamstreek lat...
 • 5 minuutjes, zoveel kost het Jeff Hoeyberghs om koningin én ..
  Gekend plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs deed enkele heel beledigende uitspraken vanochtend toen hij te gast was in de studio van Q-music. In het interview affronteerde hij niet alleen onze koningin, maar ook presentatrice Dorothee Dauwe moest eraan geloven. "Dat gij er als een schandaal bijloopt, kan mij een worst wezen", zei Hoeyberghs. 
 • Moeder vermoordt zoon wegens grote oren
  Een Turkse vrouw heeft haar 10-jarige zoontje om het leven gebracht om hem naar eigen zeggen ,,te beschermen tegen pesterijen om zijn grote oren.''
 • Plastische chirurgie voor betere selfies
  Gingen we 'vroeger'  naar de plastisch chirurg met de wens lippen als Angelina Jolie of een achterste als Kim Kardashian, tegenwoordig komen vooral...

 • Privacybeleid