Rimpels


plastische chirurgie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Rimpels
Botox
Botox
http://www.mediconsult.nl

Trendystyle.net
Beauty: stel rimpels uit, tips tegen rimpels
http://www.trendystyle.net/beauty/lichaamsverzorging/rimpels.html

Gerelateerd
 • 'Plastische chirurgie steeds populairder'
  De meeste mensen hebben meestal wel iets wat ze aan hun lichaam willen veranderen. Maar moet je dan meteen naar de plastisch chirurg?
 • Zorgverzekering: komt er een variabele basisverzekering?
  Ieder†jaar wordt op†Prinsjesdag bekendgemaakt welke zorg de basisverzekering in het volgende jaar vergoedt. De overheid bepaalt dit op advies van Zorginstituut Nederland. Een behandeling zit wel of niet in de basisverzekering: er is geen tussenweg.†Minister Schippers heeft Zorginstituut Nederland gevraagd om te onderzoeken of dit veranderd kan worden. In dat geval wordt een behandeling die niet in de basisverzekering zit, maar voor een patiŽnt wel†effectief is, toch vergoed.†† Waarom de huidige basisverzekering? De†zorg en vergoedingen uit de basisverzekering zijn voor iedereen gelijk. De overheid en Zorginstituut Nederland vinden dit de†beste methode om de zorg betaalbaar te houden. Ook werd in het verleden misbruik gemaakt van een vrijere invulling van de basisverzekering. Een goed voorbeeld zijn de vervoersbriefjes die patiŽnten kregen voor een taxivergoeding naar een ziekenhuis. Die vergoeding was alleen voor mensen waarbij het noodzakelijk was om met de taxi te gaan. Maa...
 • Kylie Jenner niet tegen plastische chirurgie
  Kylie Jenner heeft niks tegen plastische chirurgie, maar ze heeft zelf nog niks aan haar lijf laten verbouwen. Dat vertelt het halfzusje van Kim Kardashian in een interview met Cosmopolitan.
 • Toetsing ICT-projecten overheid wordt strenger
  Grote en dus risicovolle ICT-projecten van de overheid worden voortaan eerst getoetst door Bureau ICT Toetsing (BIT) dat tijdelijk daarvoor wordt opgericht. De ministerraad heeft hier vrijdag op voorstel van minister Blok voor Wonen en de Rijksdienst mee ingestemd.
 • Minder acute hulp aan vuurwerkslachtoffers
  Op de Spoedeisende Hulpafdelingen (SEH) van ziekenhuizen in Nederland hebben zich tijdens de jaarwisseling 574 slachtoffers van vuurwerkongevallen gemeld. Dat zijn er 126 minder dan vorig jaar, ... - Minder acute hulp aan vuurwerkslachtoffers - Nieuws, Nederland

 • Privacybeleid